درمان های خانگی واریس
- توسط : Super User
درمان های خانگی واریس:
قسمت دوم:
درمان های خانگی واریس آیا تاثیری هم دارند؟ چه درمان های خانگی برای واریس، در اصفهان، چهارمحال و بختیاری، خوزستان و... در دسترس هستند؟ در مقاله قبلی، خلاصه ای از مقالات دکتر هادی زاده (بهترین متخصص واریس اصفهان) (بهترین متخصص واریس چهارمحال و بختیاری) را بیان کردیم.
اینک ادامه مطلب راپی می گیریم: چه موقع رگ های واریسی ایجاد می شوند؟
قبل از پرداختن به درمان های خانگی واریس، باید توضیحاتی در مورد واریس بدانیم. رگ های واریسی زمانی ایجاد می شوند که رگ های فرد متورم و بزرگ می شوند. در برخی افراد ، آن ها می توانند باعث درد و ناراحتی شوند. طیف وسیعی از درمان های خانگی واریس ممکن است به کاهش برخی علایم وریدهای واریسی کمک کند. واریس در واقع ثانویه به نارسایی دریچه های لانه کبوتری رخ می دهد.
در این مورد، به مقالات ذیل عبارت بهترین متخصص واریس اصفهان(بهترین متخصص واریس خوزستان)(بهترین متخصص واریس چهارمحال و بختیاری) می توانید مراجعه کنید.
شیوع رگ های واریسی:
آمار های مختلفی در مورد واریس و شیوع آن در دسترس است. در واقع در جوامع مختلف، با درصد شیوع گوناگونی از واریس روبرو هستیم. در برخی جوامع تعداد مبتلایان به واریس بیشتر است. در برخی جوامع حتی تا حدود 20 درصد از بزرگسالان در برخی موارد رگ های واریسی را تجربه خواهند کرد. چندین روش درمانی برای این بیماری وجود دارد. اگر چه ممکن است فرد بخواهد از درمان های خانگی واریس برای تسکین علائم خود استفاده کند.
برخی درمان های خانگی واریس که قابل توصیه هستند را به ترتیب ذکر می کنیم.
مشروح مطالب در سایت بهترین متخصص واریس اصفهان (بهترین متخصص واریس چهارمحال و بختیاری) (بهترین متخصص واریس خوزستان) قرار دارد.
پیاده روی:
پیاده روی یکی از ورزش های مفید است. پیاده روی کمک می کند تا عصلات ساق پا، بهتر کار کنند. فعالیت مناسب عضلات ساق پا، باعث پمپاژ خون از ساق پا به بالا می شود. بیماران در مورد میزان راه رفتن، از بهترین متخصص واریس اصفهان، زیاد می پرسند. جواب ایشان آن است که با جوراب واریس، توصیه می شود بیماران حداقل چهل و پنج دقیقه در روز پیاده روی کنند.
سایر اطلاعات لازم و ادامه مبحث را در مقاله بعدی مطالعه بفرمائید.